Kontakt oss på telefon +47 99 48 54 44 eller post(at)paratvarme.no

Om Oss

Parat Varme – alltid parat for din trygghet!

Vi ønsker deg velkommen til oss. Vi er importør og offisiell partner i Norge for våre leverandører og produsenter. Vi har Norges største sortiment for energiløsninger. Se mer om våre produkter under Privat og Næring. Vi har samarbeidspartnere nær deg der du holder til. Sammen med våre samarbeidspartnere gjør vi alt  for at nettopp DU skal bli så fornøyd med våre løsninger at du forteller dine venner, familie, kollegaer og samarbeidspartnere om oss.

Langsiktighet og kvalitet er ofte det motsatte av kortsiktige løsninger og raske gevinster. Sammen med våre produsenter leverer vi testvinnende energiløsninger fra 2,2kW til hele 50MW! Vi henter energi fra alle kjente energikilder som olje, gass, sol, luft, sjøvann, ferskvann, grunnvann, jord, berg, ved, flis og pellets – og leverer dette til din energibruk enten som damp eller vannbåren varme.

Vi krever langsiktighet og kvalitet for kundenes beste hos våre samarbeidspartnere. For eksempel ble vår produsent av varmepumper for vannbåren varme etablert i 1872 i Østerrike. Vi har partnere nær deg der du er. Sammen tilbyr vi deg rådgivning med de beste og tryggeste energiløsningene! Med vannbåren varme kan vi levere vanntemperatur opptil hele 98 grader!

 

Fornøyde kunder

Stort utvalg

Nær deg