Kontakt oss på telefon +47 99 48 54 44 eller post(at)paratvarme.no

Referanser

Holtefjell VVS, Drammen

VVS firmaet Holtefjell i Drammen har installert Ochsner varmepumper i alle størrelser i flere år. I januar 2013 fikk de en feil på anlegget sitt i et bygg på ca 2.000 kvm. Konsekvensen av feilen var at den 35 kW store pumpen måtte fyre hele anlegget alene. Temperaturen på brygga var -20C. Les her hva de skriver:

Parat Varme har et imponerende produktsortiment med varmepumper fra 2,2kW til hele 4.000kW og fantastiske 98° C levert vanntemperatur på deres høytemperaturpumper! Pumpene henter energi til vannbåren varme fra alle energikilder som sjøvann/vann, grunnvann/vann, jord/vann, luft /vann osv. Vi fikk oppgitt imponerende ytelser også på luft/vann løsningene til Parat Varme. Herunder også det lave støynivået på utedelen. Vi installerte en luft/vann Ochsner varmepumpe GMLW 35 i våre tidligere lager- og kontorlokaler i Drammen.Vi er meget imponert over både kvalitet og ytelser til Ochnser varmepumpen! Vi mistet 30 kW spisslast i januar 2013.Da var det ca -20° C her ved Drammenselva. Vi var spente på hvordan Ochsner pumpen ville levere varme i det 2000 kvm store bygget vårt. Pumpen imponerte stort! Temperaturen i bygget ble opprettholdt!I høst har vi bygget et nytt bygg på ca 4.000kvm sammen med Utleiesenteret. Valget av energiløsning ble enkelt. Vi så ingen grunn til å påta oss ekstra kostnader, for eksempel en bergvarmepumpe og installerte trygt en OLW65 luft/vann varmepumpe.

Øivind Syvertsen, Holtefjell VVS AS

 

Lund kommune

Lund kommune har installert flere Ochsner varmepumper i sine bygg. De er meget godt fornøyd og har spart betydelige beløp på sine fyringsutgifter. De fikk en  topp tre plassering i NOVAP sin kåring for beste ENØK kommune 2013.

LES I AVISEN AGDER