Kontakt oss på telefon +47 99 48 54 44 eller post(at)paratvarme.no

SOLENERGI

VITOSOL 200-F

Flatkollektor


Kraftig, holdbar og enda enklere å installere

Vitosol 200-F flatkollektor imponerer med den høye virkningsgraden og det hyggelige pris-/ytelsesforholdet, Vitosol 200-F flatkollektor har hatt stor suksess i mange år og er nå ytterligere forbedret. Vekten er redusert, hvilket gjør den enda enklere å installere. Høy kvalitet sikrer permanent driftspålitelighet, lang levetid og høy virkningsgrad.

Langvarig virkningsgrad
Den svært selektive Sol-titan-belegg gir en effektiv utnyttelse av solstrålene og gir høy virkningsgrad. Kapslingen til Vitosol 200-F består av en aluminiumsramme som går hele veien rundt, uten gjæringsskjæring og skarpe kanter. Kombinert med det sømløse vær- og UV-resisitente paneltetningen og den punkteringssikre bakveggen, sikrer disse funksjonene lang levetid og langvarig og høyt energiutbytte.


Attraktivt design, individuelle fargevalg

Hvorfor ikke integrere solfangerne i takdesignen? Vitosol 200-F kan integreres i taktekket. Kantlistene (fås som tilbehør) bidrar til å gi en harmonisk overgang fra oppsamleroverflaten til taktekket. På forespørsel kan man også få rammer i spesialfarger (RAL).


Skreddersydd for ethvert behov

Med et absorberingsområde på 2,30 m², kan Vitosol 200-F flatkollektor effektivt passe til alle energibehov. Oppsamlerne kan installeres vertikalt eller horisontalt.


Smart installasjon sparer tid og penge
r
Vitosol 200-F er spesielt enkel å installere. Oppsamlerne veier bare 52 kg, hvilket gjør både transporten opp på taket og installasjonen enklere. Bølgeformede hurtigkoblinger i rustfritt stål sikrer enkel og rask installasjon av oppsamleren.


Oversikt over fordeler:

  • Kraftig flatkollektor med kobberabsorbator og svært effektivt Sol-titan-belegg
  • Kobberabsorbatorene har et buktende mønster med integrerte utspring – opp til 10 oppsamlere kan kobles parallelt
  • Allsidig bruk for hustak, integrering i taket og frittstående installasjon
  • Attraktiv oppsamlerdesign, rammer i RAL 8019 (brun): For flatkollektor for store områder i blank aluminium. På forespørsel kan rammene også fås i alle andre RAL-farger
  • Den selektivt belagte absorbatoren, dekselet av lavferrøst solarglass og den svært effektive varmeisolasjonen sikrer høyt solutbytte.
  • Permanent forseglet og høy stabilitet med aluminiumsramme som går hele veien rundt og sømløs paneltetning
  • Punkteringssikker og korrosjonsresistent bakpanel
  • Enkelt å montere med Viessmanns festesystem med belastningstestede og korrosjonsresistente komponenter av rustfritt stål og aluminium – standard for alle Viessmann-solkollektorer
  • Rask og pålitelig kollektortilkobling med fleksible, bølgeformede hurtigkoblinger i rustfritt stål

Planleggingsveiledning